Megpróbálnak minden nyomot eltüntetni, hogy ne derüljön ki, hová lett a pénz

Fotó: AFP PHOTO / Christof STACHE

Még 4 évvel ezelőtt hozta létre az Orbán-kormány a Központi Adatfeldolgozó Zrt.-t 3 milliárd forintból, melynek feladatáról és működéséről semmit nem lehetett megtudni. Egy dolgot azonban most tudni lehet, azt, hogy már nem is fog kiderülni, mi volt a kormány célja a KAF-val, mivel a vállalat felszámolás alá került kifizetetlen követelések miatt – közölte a 444.hu.

Orbánék viszont nem szeretnék, hogy bármilyen információ napvilágra kerüljön, tovább rejtegetnék mi volt a cég létrehozásának célja,

ezért a felszámolás alatt álló KAF-t néhány napja stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánították.

Ezzel a lépéssel megoldották, hogy a felszámolást a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. végezhesse el, mely kormányzati felügyelet alá tartozik. Így lényegében az Orbán-kormány elérte, hogy az emberek szinte semmit ne tudjanak meg arról a cégről, melyet 3 milliárdért hoztak létre.

Tehát nem derül ki, hogy mi lett volna a Központi Adatfeldolgozó Zrt. feladata, és az sem, hogy hová lett belőle a pénz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!