Otthon vágták gyomron Szíjjártót: “nincs kampányidőszak”

Fotó: Virginia Mayo/AP

Az utóbbi napok egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó mondta az volt, amikor a külügyminiszter a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy azért vannak kint a kormányzati plakátok,

MERT KAMPÁNYIDŐSZAK VAN.

Azt most hagyjuk, hogy akkor most Szíjjártó elszólta magát, és bevallotta, hogy kormányzati pénzen kampányolnak a Fidesznek, tájékoztatásnak hazudva azt. De a lebukás után érkezett az újabb gyomros, mert az Állami Számvevőszék, amit Domonkos László volt fideszes országgyűlési képviselő vezet, közleményében azt írta:

 jelenleg nincs kampányidőszak.

Igaz, az egész össze-vissza beszéd csak arra jó, hogy megpróbálják Szíjjártót kimosdatni, ugyanis Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője sajtótájékoztatóján közölte, az ÁSZ vizsgálatát követeli, mert úgy tűnik a külügyminiszter nyilatkotzata alapján, hogy a  kormány közpénzből a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási kampányát támogatja. Ez pedig ugyebár minimum a tiltott pártfinanszírozás esete.

Egyébként az ÁSZ azzal dobta vissza a javaslatot, hogy nekik csak az országgyűlési választásokon van pártfelszámolási ellenőrzési jogkörük.

Brutális: beismerte a választási csalást élő adásban Szijjártó – a BBC riportere csak tátogott

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!