Juszt Lászlónál elszakadt a cérna: így üzent a Facebookon a baloldali árulónak

Szili Katalinnak nem lehet panasza a szocialista pártra. Alelnöke volt a pártnak, az országgyűlés elnökévé választották, sőt, még köztársasági elnök jelöltjük is volt. Ma, Orbántól kapja a fizetését, és pocskondiázza a baloldalt.

Juszt Lászlónál elszakadt a cérna, a következőt olvashatjuk Facebook oldalán:

“Szili Katalin egy rendezvényen kijelentette: “ha a múltban eligazodunk, helyes iránytűnk lesz a jövő felé is”.

Tegezni foglak, régi ismeretségünk alapján, hiszen a 94-es kampányban háromszor hívtál el – ingyen – baranyai rendezvényeidre. (Jut eszembe, még az üzemanyagköltséget sem adtad meg.)

Szóval segíts eligazodni a múltadban, amely iránytűd lett a jövőben. 1983-tól voltál MSZMP tag. 1989-ben MSZP alapító. A Horn kormányban politikai államtitkár. 2000-től az MSZP alelnöke. 2010-ben egy mára elfeledett pártot alapítottál Szociális unió néven. Buktad. 2014-ben megint egy új párt KTI néven, amely ugyanúgy mint a korbbi a választások után 0,22 %-val ment a süllyesztőbe. (Jut eszembe ezek vajon elszámoltak?) 2015-től miniszterelnöki megbízottként húzol egykori ellenségedtől komoly jövedelmet.

Szóval, kérlek segíts eligazodni a múltadban, mert azt a jelent és jövőt, amit a fentiek alapján látok piszok szégyenteljesnek gondolom! Te nem?”

Szili Katalin egy rendezvényen kijelentette: "ha a múltban eligazodunk, helyes iránytűnk lesz a jövő felé is". Tegezni…

Közzétette: László Juszt – 2019. február 9., szombat

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!