Most éppen nem a “kopaszokat” irányítja, jutott ideje másra is

Fotó: Rosta Tibor / MTI

Az elmúlt időszakban sok tüntetés volt a fővárosban és az ország más területein is, melyeket a ‘rabszolgatörvény’ botrányos megszavazása és a bíróságok függetlenségét támadó törvény váltott ki.
A tüntetések mellett még az ellenzéki képviselők is tették a dolgukat, a parlamentben megpróbálták megakadályozni a törvények elfogadását, majd mikor ez nem sikerült, az MTVA székházában folytatták akciójukat.

A decemberi eseményekről azonban meg van a véleménye a Fidesz pártigazgatójának, Kubatov Gábornak is. Szerinte

“a baloldal nem ismer se Istent, sem embert, ezért mindent megenged magának”,

mondta szerda este, egy Siófokon tartott lakossági fórumon – közölte a 444.hu.

A pártigazgató továbbá kijelentette:

“az ellenzék nem a túlóratörvény, a bíróságok vagy az alkotmány miatt tüntet és tüntetett, hanem azért, mert elvesztette a választást, és ebbe képtelen belenyugodni”.

Kubatov Gábor ennél is tovább ment mikor kijelentette, a baloldal a demokrácia fogalmával sincs tisztában, mivel “azt mondják, hogy az a demokrácia, hogy elmennek és rákényszerítenek egy televíziót arra, hogy olvassa be az ő petíciójukat, de az nem demokrácia, amikor a Parlament elnöke szeretne felmenni a pulpitusra és ott erőszakkal meggátolják”.

Végül hozzátette azt is, hogy

“nagyon erős nyomás van az ellenzéken, mert arra fognak kényszerülni a végén, hogy egy közös listába tömörüljenek majd, mert a Soros György ezt kívánja meg.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!