Saját hazugságaiba bukik bele a Fidesz

Ismét kiderült, hogy Orbán Viktor egész másképp lát dolgokat miniszterelnökként, mint ahogy korábban ellenzéki képviselőként látott – közölte a 444.hu.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Transparency International legfrissebb jelentése szerint az EU-s országok közül csak Görögországban és Bulgáriában rosszabb a korrupciós helyzet mint idehaza.

A most kiadott legfrissebb jelentésről természetesen a kormánynak is megvolt a maga véleménye:
“Ez egy közismerten bevándorláspárti Soros-szervezet jelentése, Soros-kampányának és nyomásgyakorlásának a része. Mindenféle ürüggyel támadják Magyarországot, amiért a magyar emberek úgy döntöttek, hogy nem akarják, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Ezzel szemben mikor még a Fidesz az ellenzék szerepét töltötte be a magyar politikában, Orbán a jelentésről merőben mást gondolt:
“A Transparency International jelentésében azt olvastam, hogy Magyarország minden évben elveszít kettőszáz milliárd forintot a közbeszerzések körül uralkodó korrupció miatt” – mondta Orbán Viktor, 2008. november 22.-én

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!