Senki nem vállalta fel a Fideszt, leleplezték a volt polgármester jelöltjüket

A dilivonat újra száguld, beindult újra a kormányzati propaganda, hogy ha nemvennénk észre, akkor is tudjuk: jobban élünk!!! A “Magyarország jobban teljesít” kormányzati televíziós kampányban az egyik fő elem, hogy mennyire megemelkedett a minimálbér, és tessék ennek örülni. Persze, azt nem mondják el, hogy a melósok zsebében maradó összeg nem igazán nőtt, ellenben a bruttó emelés a kisvállalkozásoknak jelentős terhet okoz.

Úgy tűnik, a reklám hadjárathoz nem találtak egyetlen olyan minimálbérest sem, aki felvállalta volna a Fideszt, és örömmel mondta volna a kamerákba a csodálatos fejlődést.

Ám a Fidesz média gurui nem estek zavarba, és elővették a “minimálbéres aduászukat”, azt az Ajtai Pétert, aki korábban fideszes színekben indult a Békés megyei Bélmegyer polgármesteri tisztségért 2014-ben, igaz sikertelenül.

Ő viszont bátran belemondja a kamerába, hogy a minimálbér idén már ” több mint kétszer annyi, mint 2010-ben”, a férfi a hirdetés második megszólalója (kiemelt képünkön). Igaz, gőze sincs róla, milyen is lehet minimálbérből élni, mert egyébként jól menő milliomos vállalkozóként ismert a megyében, többek között sütödében van érdekeltsége. Az alábbi képen látható motorja kb. két évi minimálbérnek felel meg:

fideszes milliomos minimalber

Ajtainak van már tapasztalata a Fideszes propaganda szereplésekben, egy 2018-as kormányzati kiadványban is feltűnt már “jómunkásemberként”. A “Magyarország erősödik” kiadványban a szakmunkásként jelent meg overallba öltözve, sárga védősisakot szorongatva.

ajtaypeter

Nem csodálkozunk, hogy a munkások és minimálbérből élők között ma már nem találnak senkit, aki arccal vállalná a Fidesz politikáját, kénytelenek a saját soraikból felkérni valakit. A Fideszben viszont kevesen élnek minimálbérből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!