Orwell könyörög a receptért: még alvás közben is kamerázták Szél Bernadettéket

A képviselők az MTVA székházában éjszakáztak.

A tegnapi nap legnagyobb híre volt, hogy a korábban erőszakkal eltávolított két független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos és Szél Bernadett visszatértek a köztévébe, hogy beszéljenek Papp Dániel hírhamisító hírigazgatóval az MTVA aránytalan szerkesztési gyakorlatáról. Papp meg is jelent, de csak kioktatni volt hajlandó a képviselőket, és azt hazudta, hogy Szélék félelmet keltenek benne.

A képviselők nem adták fel, és leszögezték: addig nem távoznak az épületből, amíg nem válaszolnak rendesen a kérdéseikre. Mivel ez késő estig nem történt meg, Szélék úgy döntöttek, hogy a köztévében töltik az éjszakát. Nem lehetett magányos az éjszakájuk, Szél Facebook-posztjából ugyanis kiderült: az MTVA még alvás közben sem hagyta szem elől veszni őket, erre utalhat legalábbis, hogy

egész éjjel kamerázta őket egy stáb.

Szél elmondása szerint felváltva aludtak, reggel pedig arra ébredtek, hogy egy kamera néz velük farkasszemet.

“Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkrétan perverzek”

– írta a képviselőnő. Reggel egyébként újra bejelentkezett, hogy felolvassa a valódi híreket, nem a köztévé féle Fidesz-propagandát. Tóta W. Árpád szavaival élve: ma reggel ismét csak az nem tudhatta, mi folyik a köztévében, aki nézte.

Amint történik bármi további érdekesség, beszámolunk róla olvasóinknak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!