Orbán már nem egy g@ci: Vidát visszafogadta a NER

Mindenki emlékszik a nagy G-Napra, amikor is, amúgy máig homályos okok miatt Simicska szembefordult addigi harcos- és cellatársával, a Fidesz örökzöld, Magyarország kelletlen miniszterelnökével, Orbán Viktorral.

Akkor a köz tudata afféle régivágású Rózsa Sándorként kezdte kezelni Simicskát, akiről tudtuk, hogy szétrabolta az országot a Fidesznek és önnön Gólemévé gyúrta Orbánt, jójó, rabolgatott, meg elhajtotta a jószágokat, jójó, rettegtek tőle a tanyák, de aztán mégis nekiment a fékevesztett pandúr Orbánnak, aki már túl mohó lett.

Hát egy nagy lóf@szt, kedves gyerekek.

Simicska nem azért találta meg magának a Jobbikot, mert rájött, hogy ő tulajdonképpen a jóllakott napközis Kevin Costner Robin Hood szétfeszülő harisnyájában, hanem azért ment neki ezeréves harcos- és cellatársának, mert a Jobbikon s az általa vélt parlamenti befolyáson keresztül pénzénél szeretett volna maradni.

Miután a Jobbik bukott, Simicska pedig nem akart MINDENT bukni, ezért elfogadta a kompromisszumot, hogy amennyiben az érdekeltségeit átadja a diktátornak és nem zavar be tovább, egy méltányos lelépési összegért elhúzhat épségben, az ágya végében pedig nem talál több lófejet.

A közszférában ezt úgy nevezik, hogy közös megegyezéssel befogod a pofád, különben éhen döglesz és nem kapod meg a végkielégítést. Ami, lássuk be, hatásos módszer (lásd: Népszabadság kinyírása utáni zavartan földre szögezett tekintetek).

Vida Ildikó mint Simicska megbízható kádere került az adóhatóság élére, majd a g-nap után lapátra. Aztán jött a kitiltási botrány. A NER árulónak kiáltotta ki. Lássuk be, a hölgy nem egy intellektuális kalandor, buta mint a föld, emlékezzünk csak az amerikai nagyköveti megbízott André Goodfriend oldalán nyújtott (nyitóképünkön) tenyerestalpas magánszámára, amikor letámadtatták vele az amerikai követségi megbízottat úgy, hogy angolul sem tud, de megbízható elvtársnő az elvtársnő stb-stb.

Vida Simicska E1454753461182
Vida-Simicska rertó – itt még mindenki meghitt egyetértésben lopott

Ámde miután a Simicska-cégek elindultak Mészáros Lőrinc irányába és ebből 15 már landolt is nála (a többi sorsa beteljesedését várja Mészáros ügyvédjénél, Vörös Józsefnél), fordulat következett be azzal, hogy dr. Vörös őt nevezte ki a Pro-Ráta, a Pro-Aurum és a Megapolis Media részvénytársaságok, valamint a B-Reklám Kft. élére.

Ezek azok az anyavállalatok, amelyek leágazásai között található például a Mahir nevű hirdetőoszlop-konszern, valamint a Közgép óriásvállalat 70 százaléka.

Mivel a Mahir visszaolvadt a NER-be, és újra kormányzati kampányok dübörögnek a reklámfelületeken, bekövetkezett a megbocsátás, Vida Ildikó elnyerte jutalmát, Vörös kinevezte, s ezzel a NER visszafogadta Vidát.

Apropó, csak csendes zárójelben: amint az „orbánegygeci” már a veretes hazai folklór részévé vált, arra emlékszik bárki, hogy mindezt kinek köszönhetjük, ki volt az az újságíró, aki interjújában kikényszerítette Simicskából Orbán immár halhatatlan „nemesi címét”…?

Na ugye, hogy nem. Ez egy ilyen szakma. A többi néma csend, ahogy a költő mondaná, avagy gondolta a fene.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Orbán már nem egy g@ci: Vidát visszafogadta a NER címmel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!