Ezek tényleg úgy maradtak: fideszes kampánybeszédnek is elmenne Nacsáék paródiája!

Mint arról korábban mi is hírt adtunk, az évekig eltűnőben lévő páros, Bagi Iván és Nacsa Olivér decemberben azzal robbant vissza a köztudatba, hogy a kormány álláspontjával mélyen egyetértettek és azt harsogták.
Az MTVA székházánál tartott tüntetésekre reagálva adtak interjút az enyhén kormányközeli Ripostnak, ahol felháborodva nyilatkozták, hogy ezrek tüntettek a túlóratörvény és a munkahelyük ellen – adta hírül a 444.hu.

Most azonban ennél is tovább tudtak menni, mondhatni új műfajt teremtettek a “humoristák”. Létrehozták a humortalan kampányparódia műfaját.

A Duna Televízió szilveszteri műsorában volt látható a jelenet, melyet az egykori Szomszédok című sorozat mintájára készítettek el. Az ünnepi beszédekben megelevenítik a kormánypárt örök ellenségét Gyurcsány Ferencet, majd őt követi a nagy durranás, Orbán Viktor “paródiája”.

A jelenetben Nacsa Olivér alakítja Gyurcsányt, aki hihetetlen frappáns módon hülyeségeket beszél, majd őt váltja Bagi Iván, mint Orbán Viktor miniszterelnök. Az Orbán paródia viszont inkább hangzik fideszes kampánybeszédnek, mint vicces és humoros paródiának:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim! Gyorsan elrepült ez az év, még egyszer mondom, elrepült. De mi idén is megvédtük Magyarországot és egész Európát. Mondjuk ezért csak Magyarország hálás. A Vidi szépen menetelt az Európa-ligában, Marco Rossi pedig jött, látott, és győzött. Most már a válogatottban is nagyszerűen működött az Orbán–Kádár-tengely a védelemben. Sosem gondoltam volna, hogy ezt egyszer kiejtem a számon. Van még tennivalónk bőven. 2019-ben is meg kell védenünk határainkat, sőt meg kell nyernünk az európai parlamenti választásokat is ahhoz, hogy megerősítsük pozíciónkat az öreg kontinensen. 2019-ben is hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

Mind a Gyurcsány, mind az Orbán “paródia” teljes mértékben humormentes, így lényegében tényleg sikerült megteremteniük a humoristáknak egy új műfajt, bár kétlem, hogy népszerűvé válna.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!