Már nem csak imitálják Orbánt: jelesre vizsgázott szolgalelkűségből Bagi és Nacsa

A két humorista a kormány szennylapjában gyalázta a tüntetőket.

Két oldalas interjúban esett neki a tüntetőknek Bagi Iván és Nacsa Olivér. A hajléktalangyalázó Ripost hasábjain azt mondták: mélységesen elítélik a tüntetőket és az ellenzéki képviselőket, amiért megpróbálták megfélemlíteni a köztévé dolgozóit.

“Ez egy munkahely, ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy a kereskedelmi televíziókkal szemben

egy kis kultúrát is csepegtessenek polgártársaink életébe”

– idézte Nacsa egyik Facebook-posztját a Ripost. Hogy milyen kultúrára gondolt, a migránsrugdosó hírekre vagy a fizetett kormánypárti propagandahirdetésekre, az nem derült ki, azt viszont elmondta, hogy szerinte valójában nem a csatorna, hanem az ellenzék az, ami az ilyen akciókkal az emberek legalantasabb ösztöneire utazik.

Mintha ez nem lenne elég, Bagi olyanokat is mondott, hogy az, hogy a képviselők bementek a köztévé székházába, olyan, mintha “betörtek volna valaki otthonába”. Később Bagi feleségét is megszólaltatták, aki elmesélte, annyira félt a tüntetőktől, hogy nem engedte a férjének, hogy érte menjen.

“Miért része egy tüntetésnek a másik megfélemlítése és a részeg ordibálás? Az Isten szerelmére, lassan itt a karácsony!”

– fakadt ki az asszony. A 444 szerint a cikket egyébként Szupercella vette észre a Tumblr-en, aki azt írta, hogy “ezek addig játszották Orbánt, amíg úgy maradtak”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!