A fal adta a másikat – Puzsér a köztévében járt

Forrás: Youtube - Puzsér Róbert

A független főpolgármester-jelölt a Ma reggel vendége volt.

Nem mindennapi pillanatoknak lehettek szem- és fültanúi a koránkelők péntek reggel, interjút adott ugyanis Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt a köztévé egyik műsorvezetőjének, Fábián Barnának. A publicista már az interjú elején értetlenkedésbe kezdett, mint mondta, ő már azt sem érti, egyáltalán hogy kerül ide. Mikor Fábián rákérdezett, hogy mire gondol, Puzsér elmesélte, hogy Fábry Sándortól tudja, hogy a neve tiltólistán volt a közmédiában az elmúlt 3 és fél évben.

Erre a műsorvezető kezdett értetlenkedésbe, közölte, hogy ő nem tud semmiféle tiltólistáról. Puzsér nem hagyta annyiban a dolgot, és számon kérte Fábiánt, hogy mégis hogy fordulhat elő, hogy tiltólisták működnek egy az adófizetők pénzéből fenntartott tévében.

“Nem is értem, mi ez a kollaborálás egy hazaárulóval, hogy elmondhatom itt, hogy Tarlós István Budapestjén a levegő belélegezhetetlen”

– közölte. Fábián erre megpróbált rákérdezni a programjára, de Puzsér egy klasszikust idézve csak annyit válaszolt:

“Boldog karácsonyt!”

Vagy nem vette, vagy nem akarta venni venni a lapot, mindenesetre a műsorvezető szemlátomást nem emlékezett rá, hogy az idézet Orbántól származik, aki pökhendien egyszer mindössze ennyit válaszolt Demeter Márta egy parlamenti azonnali kérdésére. Puzsér elmondta, szerinte a köztévé nagyban felelős azért, hogy mára oda jutott a közbeszéd Magyarországon, hogy egy miniszterelnök ilyesmire merje venni a bátorságot.

Fábián nem zökkent ki a szerepéből, tovább játszotta a készséges műsorvezető szerepét, mintha nem tudná pontosan, hogyan tiporja páros lábbal csatornája a közszolgálatiságot már hosszú évek óta. Puzsér az interjú végén a műsorvezető sajnálkozására, miszerint kár, hogy nem tudtak beszélni a programjáról, végül csak annyit mondott: nem tartja meggyőzőnek azt a kíváncsiságot, ami 3 és fél évente jelentkezik.

Mi tagadás, mi sem, de hogy valami pozitívat is mondjunk, valahol azért szerencsésnek tartjuk, hogy tiltólistára rakták Puzsért, ha ugyanis nem tették volna, most szegényebbek lennénk ezzel a médiatörténeti interjúval.

A teljes felvételt itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!