Kövér elemzett: Az orosz-ukrán háború valójában amerikai-kínai háború

Az orosz-ukrán háború valójában amerikai-kínai háború, ezt egy hatodikos diák szellemi szintjén is fel lehet fogni

– az alábbi páratlan gondolatmenetet osztotta meg Kövér László Bayer Zsolt vasárnap esti műsorában.

A házelnök szerint Európa nemzetállamainak és az EU vezetését is egy olyan politikai garnitúra tagjai vették át, akiknek sem szellemi képességeik, sem morális tartásuk alapján nem lenne ott a helyük, csak gyenge utánzataik elődeiknek. A folyamatokat nehéz lenne persze leegyszerűsíteni, hiszen a romlásnak már az is jele, tünete, hogy “ilyen figurák kerülnek” hatalomra Európa egyes országaiban. hogy az európai nemzetközösségnek reagálnia kell a világ változásaira, de nem látja, mi a célja a nemzetállamok együttműködésén alapuló politika visszaszorításának, mert „ez már a kommunistáknak sem sikerült”.

Kövér élesen kritizálta az EU vezetését, ami szerinte az “értelmiségiek árulása, vagy mondjuk ki, elhülyülése következtében”, birodalmi törekvésből meg akarja törni a nemzetállamok szuverenitását,

és ami valójában az Egyesült Államok érdekeit képviseli.

Odáig is elment, hogy azt mondta: Brüsszel az USA “tartományi központja”, a valódi birodalmi központ a tengeren túl van.

Az Országgyűlés elnöke szerint az EU végrehajtó testülete, a szerződések őre, az “Európai Biztosság” fő céljának tekinti a tagállamok gazdaságának romba döntését. A házelnök szerint az olajembargó bevezetése tovább növelné Oroszország gazdasági forrásait, és az EU Amerika érdekeit szolgálva, saját tagországai gazdaságát dönti romba az Oroszország elleni szankciókkal. A házelnök jelezte, nem geostratégiai elemző, de számára úgy tűnik, sokan történelmi sérelmeik miatt akarnak most leszámolni Oroszországgal, ami azonban “nem fog sikerülni, vagy ha sikerülni fog, akkor olyan árat fognak fizetni, amilyet nem szeretnének”.

Kövér szerint ugyanis egy hetedikes, vagy hatodikos diák szellemi szintjén is fel lehet fogni, hogy:

Az orosz-ukrán háború valójában egy amerikai-kínai háború, amelyben az Egyesült Államok célja az, hogy Európát leválassza egy nagyobb földrajzi, eurázsiai egységről.

Kövér szerint a hazai ellenzék is idegen érdekeket szolgál, és borzasztó szellemi és morális állapotban van.

Na végre, azt kapták, amit megérdemeltek. (…) Akkorát estek arcra, mint az ólajtó, és ez már járt nekik

– magyarázta Kövér, aki szerint ugyanakkor a fideszeseknek nem szabad hosszabban “belefeledkezniük az örömködésbe”. Nem az ellenzéket kell ugyanis a jövőben sem legyőznie a Fidesznek, hanem a külföldi “irányítóit”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!