Minden világossá vált! – Megvan a kapcsolat az űrkutatás és a migráció között!

Fotó: YouTube

A kedden űrkutatásért felelős miniszteri biztosnak kinevezett Ferencz Orsolya Ildikó, aki az MTA tudományos főmunkatársa valamint 2010 óta fideszes képviselő is a VIII. kerületben, egyáltalán nem tétlenkedik, máris megtalálta a kapcsolatot az űrkutatás és a migráció között.

Szombaton közölt egy interjút a Magyar Idők Ferencz Orsolyával, amiben arról beszélt, milyen sok területen lehetnek hasznosak az űrkutatási dolgok. Ilyen terület például a navigáció, a katasztrófavédelem és természetesen a migráció.
Az űrkutatásért felelős miniszteri biztos elmondta, hogy az űrkutatás nem csak a nagyhatalmak közötti versenyről szól, hiszen rengeteg olyan dolgot használunk a mindennapokban, amik az ezen a területen végzett kutatásoknak köszönhetőek. Ilyen például a műholdas navigációs rendszer, melyek a vízi és légi-irányításban elengedhetetlenek.

“A Sentinel műhold adatait egész Euró­pa felhasználja a katasztrófavédelemben, a mezőgazdasági termésbecslésben, sőt az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) is ezen szatellitrendszer segítségével követi nyomon a néptömegek mozgását. Kevesen tudják, hogy egy kisebb magyar cég kétezer alkatrésszel járult hozzá a ­Sentinel elkészültéhez”

Tehát nekünk magyaroknak nem a nemzetközi űrverseny miatt fontos az űrkutatás, hanem a migráció miatt. Kár, hogy az egészségügybe vagy az oktatásba nem fektet ennyi pénzt és energiát a kormány, mint a migránsozásba.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!