A lehető legjobb módon használja fel kampánypénzét a Kutyapárt!

Kép: Mohai Balázs / MTI

A Kétfarkú Kutyapárt nem épp megszokott, azonban példaértékű módon költi el a választási kampányra kapott állami támogatást, jótékonysági projekteket hajtanak végre.
A párt még korábban meghirdette, hogy akinek van esetleg valami jó ötlete, mire lehetne költeni a pénzt, az írjon nekik, pályázzák meg és ha ők is jónak találják az ötletet, megvalósítják.

Így tett Violetta is, akinek volt egy teljesen üresen álló telke Győr mellett. Ezt a telket ajánlotta fel a nő, melyre az MKKP a választási kampánypénzből vásárolt egy lakókocsit és egy hajléktalanként élő férfit költöztettek be.

A párt Facebook posztjából kiderül, hogy Robi, aki korábban hajléktalanként élt, a segítségnek köszönhetően azóta talált magának munkát, ráadásul még a kertbe bedobott kutyát is befogadta amelyről így tud gondoskodni.
Az MKKP jövőbeli tervei közt szerepel további lakókocsik vásárlása, így még több utcára került emberen tudnának segíteni, akiknek lehetőségük lenne új életet kezdeni.

Az értelmetlen plakátháború, stadionépítés meg kisvasút helyett ilyenekre kéne inkább pénzt költeni, amivel ténylegesen lehetne rászoruló, utcára került embereken segíteni. Reméljük a Kutyapárt folytatja az akciót és sikerül további emberek életét megváltoztatniuk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!