Nem fogod elhinni, mire költenek ezúttal Orbánék!

MTI-fotó

A Sargentini-jelentés megszavazása után a kormány rögtön akcióba lépett és újabb keresztesháborút hirdetett meg. Szerdán határozattervezetet nyújtottak be az országgyűlés elé, ami szerint ez a jelentés nem szól másról, mint a migrációról.
A Fidesz szerint tehát ez egy újabb Soros támadás az országunk ellen, mert mi nem hagyjuk, hogy illegálisan betelepítsenek hazánkba migránsokat.

A jelentés megszavazása után pár nappal már jött is az ellentámadás, olyan Fideszes módon. Készítettek egy kisfilmet ahol elmagyarázzák a jó magyar embernek, ez nem a lopásaikról szól, hanem csak és kizárólag a bevándorlásról. A jelentés támadás Magyarország ellen és a magyar nép ellen, de majd Ők, a Fidesz, megvédenek minket.
Az agymosott közmédianéző pedig nyálcsorgatva hallgatja az újabb Fideszes kamuzást és fröcsögve átkozza a tv előtt Sorost és bevándorláspárti zsoldosait.

És mennyibe fog kerülni ez nekünk adófizetőknek?
Mindenki üljön le és kapaszkodjon meg valamibe, mert nem olcsó mulatság újabb ellenségképet a horizontra festeni.
A Sargentini-jelentés megszavazásának napján már megbízást adott a Miniszterelnöki Kabinetiroda, melynek értéke nettó 5,9 milliárd forint!
Az Atlatszo.hu szerint ezt a pénzt kifejezetten a jelentés elleni kampányra költik majd.

Természetesen ennek a pénznek nem is lett volna jobb helye, mint ahogy a Soros ellenes kampányra költött 12 milliárdnak sem. Mindenesetre örvendezzen a nép, hogy ilyen erős és karakán férfi véd minket már évek óta!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!