Abszurdum: valódi molotov-koktéllal fenyegetett a fideszes képviselő élő adásban

Néha a fideszesek már annyira egyesülnek lélekben a korlátlan hatalmukkal, hogy könnyedén elképzelik, mit tennének másokkal, sőt, ezt képviselőként is simán beközlik élő adásban, ha felhúzzák magukat. Legalábbis erről ad tanúbizonyságot Tóth Pál ózdi fideszes önkormányzati képviselő esete a molotov-koktéllal.

Cikkünkben nincs semmi túlzás, a videó magáért beszél:

MOLOTOV-KOKTÉLT DOBNA A VEZETŐASSZONY IRODÁJÁRA

"Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője annyira felháborodott azon, hogy a Városüzemeltetési Intézmény igazgatójától még nem kapott választ a levelére, hogy csütörtökön élő adásban terrorcselekmény elkövetésével fenyegette meg az asszonyt."https://alfahir.hu/2018/09/27/ozd_molotov_koktel_fenyegetes_testuleti_ulesA terrorcselekménnyel való fenyegetés büntetőjogi kategória. Korábban az ózdi ülésteremben ilyen és ehhez hasonló sem hangzott még el. Azonban figyelve a Fidesz politikusainak gátlástalan, agresszív kommunikációját, elképzelhető, hogy van még lejjebb is. Valahol gátat kell szabni.Határozottan elhatárolódok Tóth Pál, a FIDESZ-KDNP ózdi képviselőjének fenyegetésétől és arra kérem, hogy amennyiben maradt még benne tisztesség, nyilvánosan kérjen bocsánatot igazgató asszonytól.

Közzétette: Janiczak Dávid – 2018. szeptember 27., csütörtök

Tóth Pál az Ózdi Városüzemeltető Intézmény igazgatóját fenyegette meg a molotov-támadással, amiért nem kapott választ írásban feltett kérdésére.

Az ózdi polgármester a Facebookon emlékeztetett rá, hogy a terrorcselekménnyel való fenyegetés büntetőjogi kategória.

Úgy látszik, a közbeszédben mostanra már “divattá” vált, hogy a politikusok fenyegetőznek. A kérdés, hogy vajon elmennek-e a tettlegességig is?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!