Itt a legdurvább személyi fenyegetés a rendszerváltás óta

Korábban beszámoltunk róla, hogy Ujhelyi Istvánt többen is megfenyegették kommentárban, amiért kiállt a Sargentini-jelentés mellett, de most minden eddiginél hátborzongatóbb fenyegetést kapott.

Nem elég, hogy a volt MSZMP székház elé akasztották fel fejjel lefelé az Ujhelyi István arcképével ellátott bábut, de még az újságírókat is kipécézték, akik az esetről beszámoltak. A Vadhajtások külön cikkben foglalkozik azokkal, akik nem értettek egyet a fenyegetésükkel.

Kicsodák a Vadhajtások?

Névtelenség mögé bújt jellemtelen, gyáva alakok, akik mindenkivel személyeskednek, de ők maguk nem vállalják fel kilétüket. Elég megnézni az oldalukat, és rögtön lerí, hogy a tartalmuk tökéletesen igazodik a Fidesz-propagandához, és azokat a radikális híveket célozza meg, akik “tetteket” akarnak, mocskolódást, gyűlöletet. Kell a kormánypártnak egy akasztós osztag, akik olyat is meg mernek tenni, amitől egy fideszes elhatárolódna.

Összefoglalva: szar alakok, akik pénzt kapnak a névtelen genyóságaikért. Reméljük azonban, hogy Ujhelyi István ígéretéhez híven megteszi a szükséges lépéseket, és egy büntetőeljárás keretében kiderül, kik szerkesztik a Vadhajtások nevű szennyportált.

Egy ilyen súlyos fenyegetés nem maradhat büntetlenül egy jogállamban!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!