Váratlan fordulat: a csengeri “milliárdos” nő meglepő dolgot vallott Kósáról

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A sajtóban csengeri örökösnőként elhíresült, Kósa Lajos korábbi minisztert átverő Sz. Gáborné nagyon gyorsan rács mögé került: kedden őrizetbe vették , péntekre pedig már börtönbe is került – írja a 24.hu. A nőt nemzetközi elfogatóparancs alapján még április 27-én tartóztattak le Svájcban.

Sz. Gáborné, vagyis drága Marika. Ő volt az, aki Magyarország egyik képzett, közgazdaságban, pénzügyi ismeretekben, jogban is jártas miniszterét állítólagosan átverte egy fiktív milliárdos örökséggel. Akkor ezt nehezen hitte el bárki is, de most, hogy Kósa Lajos helyett Marika ül rács mögött, nagyon úgy tűnik, hogy mégis így történt, vagyis mindannyiunk kupakos honatyájának valóban annyi az esze, mint egy eldobhatós PET-palacknak.

Érdekes azonban, hogy Marika még mindig váltig állítja, hogy létezik az örökség, és Kósa Lajossal kapcsolatban pedig azt vallotta, hogy

ő is tudja majd igazolni, hogy nem csaló és létezik ez a hagyaték, hiszen látta a dokumentumokat és intézkedett is a hagyatékkal kapcsolatban. Ezért indítványozták a politikus meghallgatását.

Az is érdekes, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda milyen parádés videóval jelentkezett a csengeri nő lekapcsolásáról, ugyanis őt már letartóztatva hozták el egy repülőgépen, erős kísérettel, vagyis nyilván kilencszer megmotozták az indulásnál is, azért a helyi nyomozók videóra vették, ahogy sokan körbeállják a húszkilós asszonyt, és a budapesti reptéren is átvizsgálják a ruházatát.

Nyilván valamiért most nagyon fontos, hogy ebben a történetben Marika a lehető legádázabb és legveszélyesebb bűnözőnek tűnjön, főleg, mert igencsak úgy tűnik, hogy bele akarja keverni Kósát is a sztoriba.

A további fejleményekre azért kíváncsiak leszünk, főleg miután meghallgatták Kósa Lajost is. (Feltéve, ha ez megtörténik…)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!