Luxusvacsorán koronázta magát a divat királynőjévé Orbán Ráhel

Már tavaly meghozta azt a határozatot a kormány,amivel a magyar divat irányítását szépen csendben besöpörte a kormány irányítása alá. A Magyar Közlöny szerint 1022/2018. (II. 6.) számmal született meg a döntés a magyar divat- és designipar fejlesztésével kapcsolatos feladatok, valamint a turisztikai marketing- és kommunikációs feladatok ellátásáról, ami elég száraz szövegnek tűnik. Ha azonban a szöveg mögé nézünk, ismerős arcok, na és jó sok pénz tűnik fel.

A döntés után a kormány összesen 2 milliárd forintot irányzott elő a magyar divat- és dizájnipar fejlesztéséhez kapcsolódó feladatok ellátására, méghozzá a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) égisze alatt. Ez az ügynökség az, amit Rogán minisztériuma elhappolt Lázár befolyása alól, nem is céltalanul, az ügynökség egyik legbefolyásosabb személyisége a miniszterelnök lánya lett. Ezután megalakították a Divatipari Marketing Igazgatóságot a már felügyelt MTÜ-n belül, a szervezet élére pedig, nem más került, mint Orbán Ráhelnek és családjának személyes jó ismerőse, Bata-Jakab Zsófia, de az új vezető csapatában nagyítóval sem találni olyat, aki valamilyen formában ne kötődne a Tiborcz–Orbán klánhoz házaspárhoz.

Most pedig megmutatták a szakmának, hogy ki az úr a házban, a budapesti Fashion Week előtt egy nappal, április 26-án rendeztek egy exkluzív luxusvacsorát az V. kerületi Ybl-palotában egy körülbelül 50 fős szűk körnek. Nem meglepő módon egy asztalnál ült Orbán RáhelRogán Cecília és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatója, Szivek Norbert, akinek Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal működtet közös érdekeltségeket.

A 24.hu-nak nyilatkozta az egyik résztvevő:

“Érezhető volt, hogy Ráhel körül forognak a dolgok. Látszott rajta, hogy érdekli ez az egész, de azt is éreztette, hogy vele kell jóban lenni, ha valaki akar valamit. Az egész rendezvény úgy nézett ki, hogy ez mindenkinek kiderüljön. És ezt meg is értették a vendégek, akik igyekeztek legalább egy kicsit leülni a ‘főasztalhoz’.”

A hatalomátvétel megtörtént, a királynőt megkoronázták, innentől kezdve mindenki tudja turisztikában és divatban senki nem állhat meg a saját lábán, csak ha Orbán Ráhel engedélyt ad rá.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!