Abnormális praktikum – a kebabkonzerv

Gyros, kebab, döner, a buli utáni szentháromság, de probléma sokszor a sorban állás, várakozás, aztán hol elfogyott a szósz, hol meg épp nem működik a bankterminál. Erre adhat megoldást a kebab konzerv, ami a leírás szerint kebab húst, káposztát és szószt tartalmaz.

A Németországban forgalmazott terméket úgy nevezték el, hogy „Döner egy főre” és a Hesse nevű cég készíti. A konzerv egy évig őrzi meg a minőségét, köszönhetően annak, hogy 180 fokra melegítik az ételt csomagolás előtt.

Gyorsan, de nem azonnal fogyasztható, ugyanis 10 percnyi fürdőt kell neki adni nyitás előtt – tanácsolja a nuus.de.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!