Kommunista tempó az LMP-ben

forrás: nyugat.hu

Az LMP-ben már a választás előtt etikai vizsgálat indult Hadházy Ákos ellen, mert a párt döntéshozói testületeinek határozatai ellenére egyeztetett az MSZP-vel. Már maga a felvetés is nonszensz, amikor arról harsogott a komplett ellenzéki szavazótábor, hogy egyeztetni kell és koordinálni az indulást, akkor fegyelmi indul az ellen az egy politikus ellen, aki meghallotta a választók szavát az LMP-ben.

Az idő és a választás Hadházyt igazolta, ma nem tudna alkotmánymódosítással kezdeni Orbán az új ciklusban, a szorosabb együttműködés legalább a kétharmadot megakadályozta volna.

Most döntést hozott a párt fegyelmi bizottsága, két évig semmilyen tisztségért nem indulhat párton belül a volt társelnök. Hadházy megerősítette a hírt, és így kommentálta:

“A határozat kommunista szellemisége miatt kértem, hogy súlyosbítsák négy évre a büntetésemet.”

Most legalább azt megtudtuk, hogy a legaktívabb LMP-s képviselőnek humora is van amellett, hogy a korrupció ellensége. Az LMP-ben azonban nem áll meg a gőzhenger, hasonló, vagy súlyosabb büntetések várhatók azok ellen, akik visszaléptek, így segítve ellenzéki képviselők győzelmét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!