Már a játékosok is kiakadnak a magyar válogatott külföldi kapitányára

A 29 éves, 25-szörös magyar válogatott középpályás – aki a 2016-os Eb első csoportmeccsén döntő jelentőségű gólt szerzett az osztrákok ellen – az amerikai D. C. United játékosa, elmondása szerint negyven órát utazott a válogatott szereplés miatt, ami „tényleg soknak tűnik nulla percért”.

„Azok után, hogy Georges Leekens odajött hozzám, és azt mondta, nagyon tetszik neki, amit tőlem lát, szerinte megfelelő állapotban, jó formában vagyok, nem. Sőt, nagyon nem ezt éreztem” – felelte a Nemzeti Sportnak adott interjújában Stieber Zoltán arra, hogy érezte-e, hogy az új szövetségi kapitány a két márciusi felkészülési mérkőzésen egy perc játéklehetőséget sem ad majd neki.

Így folytatta: „Azt mondta, úgy látja, az ék mögött mindhárom középpályás pozícióban használni tud, és kérdezte azt is, hogy nekem melyik a kedvencem. Ne értsenek félre: megviselt engem is a kazahok elleni kudarc, a csapat tagja vagyok, ha pályára nem is léptem, de az első mérkőzés után végképp nem hittem, hogy Skócia ellen sem jut nekem egyetlen perc sem. Kegyetlen rossz érzés a két vereség, nekem még külön rosszul esett, hogy ennyire semmibe vettek. Nem tagadom, huszonkilenc évesen nem erre számítottam.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!