Megjelent Bödőcs újabb szavazásra ösztönző videója: sokkal durvábbra sikerült, mint az első

Bödőcs Tibor humorista egy egészen érdekes kezdeményezésbe vágott bele: úgy gondolta, hogy neki, mint a közéletben jelenlévő, sokak által kedvelt szereplőnek felelőssége van abban, hogy mit kommunikál a rajongóinak.

Éppen ezért elindított egy videósorozatot, ami nem mondja meg senkinek, hogy kire szavazzon, de mindenkit ösztönöz a részvételre. Az első videójában egy Gábor nevezetű, lomha létformát állított elénk, aki amellett, hogy sík hülye, még rosszindulatú is, viszont neki is pontosan ugyanúgy egy szavazata van, ahogy nekünk is.

Most megjelent Bödőcs második videója is, ahol Emőke a negatív példa, aki egy összeesküvés-elméletekben hívő, nem feltétlenül az eszéről híres választópolgár. Mi a konklúzió? Emőkének is joga van szavazni, és ha nem akarjuk, hogy ő döntsön a jövőnkről, nekünk is meg kell mozdulnunk, és x-et tenni valahova április 8-án.

#éndöntök #választás2018 – Emőke

Választani nem olyan nehéz ám!Kipróbálod?⃝ megnézem Bödőcs Tibor legújabb szösszenetét most azonnal⃝ görgetek tovább lefelé, míg el nem fárad az ujjamVagy ezt is Emőke döntse el helyetted?#éndöntök #választás2018

Közzétette: Comedy Central Magyarország – 2018. március 21.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!