Uma Thurman: „Tarantino ki akart nyírni a Kill Bill forgatása alatt…”

A két művész az elmondottak szerint korábban remek kollégái voltak egymásnak, a Kill Bill forgatásának végén azonban történt egy baleset, ami mindent megváltoztatott.

Utolsóként forgatták a film híres autós jelenetét. S a rendező azt állította, a használni kívánt autó kifogástalan műszaki állapotban van és egy egyenes szakaszon fognak forgatni.

De kiderült, az autót megbuherálták, kézi váltósból automatát csináltak belőle a film kedvéért, ráadásul 60-70-es tempó kellet a megfelelő felvételekhez, így lobogott csak megfelelően Uma haja, mindezt egy kanyargós úton, biztonsági öv nélkül.

Uma tiltakozott, Tarantino azonban kierőszakolta a felvételt, és végül megtörtént a baj is. Az autó megcsúszott, fának ütközött és a felvételen jól látszik, hogyan csuklott hátra a színésznő feje, ami miatt egy ideig csak nyakmerevítővel járhatott, ráadásul a térde is megsérült.

A Kill Bill főszereplője ezek után azzal vádolta Tarantinót, hogy meg akarta ölni és perelni fog, ezért adják oda a felvételeket, de a rendező ezt megtagadta és 15 évnyi pereskedés vette kezdetét. Ez most lezárult, a színésznő megkapta a felvételeket egy bocsánatkérés társaságában, amiknek egy rövidebb változatát már fel is töltötte az Instagramra.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!