Nyolcéves kisfiú kapta elsőként a Fair Play-díjat

Első alkalommal adták át a Fradi Fair Play-díjakat, amelyeket Patlók Olivér, a klub nyolcéves úszója, valamint Kékesi József törzsszurkoló vehetett át a csütörtöki gálán.

A kilenctagú bizottság – amelynek két társelnöke Gyarmati Andrea olimpiai ezüstérmes úszó és Bácsi Péter világbajnok birkózó, míg tagja többek között Kubatov Gábor, az egyesület elnöke – “Az Igazi Zöld-fehér Hős” elismerést első alkalommal Patlók Olivérnek ítélte oda.

A klub nyolcéves úszója azzal érdemelte ki az elismerést, hogy egy beteg debreceni kisbarátja gyógyulásáért gyűjtést szervezett, illetve jótékonysági futásokon vesz részt. A kisfiú az emlékdíj mellett százezer forintos sportszervásárlási jutalmat vehetett át.

A “Fradi Szív” kategóriában elismert Kékesi József harminc éve rendszeres látogatója a Ferencváros kézilabda-, vízilabda-, valamint jégkorong-mérkőzéseinek. Kékesi József az emlékdíj mellett egy speciális, kifejezetten neki szóló kombinált Fradi-bérletet vehetett át, amellyel minden csapatsportág női és férfi mérkőzéseit megtekintheti.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!