Felbolydult az internet Bencsik András kijelentésére – olyan listát vágtak a fejéhez, amitől nem lesz kedve a nyilvános szerepléshez

Bencsik András

Kedves András!

Bár személyesen nem ismerjük egymást, de kérlek, ne haragudj a tegeződés miatt. Annyi értéket kapott már nemzetünk tőled, hogy nem tudlak másképp megszólítani, annyira közel állsz hozzám.

Lelkesen hallgattam legutóbbi agymenésed is a televízióban, és először arra gondoltam, hogy te is azok közé tartozol, akiknek már jó lenne egy kicsit pihenni, hátha elkerülik a totális elmebaj végső stádiumát. Aztán alaposabban belegondoltam, és azt kell mondjam, inkább felnyitottad a szemem. Igen! Teljes joggal kritizálod ezt a mocskot, ami Jégkorszak címmel, rajzfilmnek álcázva fertőzi a gyerekeinket! Ez az egész “animációs filmnek” hazudott dolog csak egy ócska multi-kulti förmedvény. Hála Istennek, te átlátsz rajtuk! Eddig én is mindenféle filmet engedtem nézni a gyerekeimnek, de most megvilágosodtam, jó párat ki kell tiltanom a családi mozi délutánokról. Kérlek, legközelebb ezekről is ejts néhány szót a műsoraidban!

Tüskevár: Matula bácsi erős szociopata vonásokat mutat, lágy pedofíliával keverve. Ez világos. Azonnal kivetetni a tantervekből! Arról nem is beszélve, hogy a higiénia alapkövetelményeit rúgják fel folyamatosan a filmben! Így nehéz lesz a gyerekeimet rávenni az esti fürdésre!

Vuk: Szerintem ez egy urbánus dumáktól hemzsegő szenny, teljesen megtévesztő képet fest a magyar gazdálkodókról. Ráadásul egészen emberellenes kijelentéseket is tartalmaz. Propagálja az alkoholizmust, még ha csak libák szintjén is. Pont ezért veszélyes, mert olyan “aranyosak”.  És a béka, akinek identitás zavara van? Róka-béka, béka-róka? Hehh, ehhez mit szólsz?

Lúdas Matyi: András! Ez a gyerek egy libát ölelget végig, akihez beszél is! Ez ugyan mi? Valószínűleg valamilyen gyerekkori trauma állhat a háttérben, biztos egy “olyan” liberális családból jön Matyi. Csoda-e, ha ennyire kattant?

A Szaffiról nem akarok bővebben mondani semmit. András, ezt te jobban tudod mindnyájunknál. Soros által pénzelt, gusztustalan, cigány felforgató mű. Nem. Ne is akard  megvédeni.

A Vízipóknak és keresztes “barátjának” a története abszolút hányadék. Ugyebár nem elég hogy buzik (el hitte valaki, hogy “csak úgy” barátok?) de még nem is egy rassz, sőt, csak az egyikük keresztény. Ezt még Amerikában sem mernék leadni!

Dr. Bubó és Ursula viszonyához semmi hozzáfűznivalód? András, ez nem vall rád! Mi ez, ha nem a fajok közötti keveredés mintapéldája? Ursulából simán kinézem a dominát, ahogy Bubóról, hogy ezt az egészet csak úgy tudja elviselni, hogy folyamatosan iszik a Xanaxra, emellett az egyik részben férjhez akar menni hozzá.

A Mézga család legjobb estben is állandón rajta van a varázsgombán, térben és időben ugrálnak, közben a szvingerezés alapesetét láthatjuk, ahol a felség a férje(!) segítségével kutatja fel korábbi partnerét.

A Magyar Népmesék sorozatban meg alig győzik kicenzúrázni a bimbó meg punci villantásokat! Hát melyik gyerek hiszi még el, hogy ottan csak egy kis csillagocska ragyog?

Ez az egész szellemi nyomor még a mi szittya magyart hagyatékunkat is megfertőzte. Kell valamit mondanom a Fehérlófiáról? Ok, fehér, de b.sszameg, mégiscsak egy lónak a fia! Itt okádom el magam, és ezen Ciccolina kisasszony felsejlő képe sem segít.

Mondhatnak ezek bármit, magyarázkodhatnak, de ez egy skizofrén, bekattant világ. Kérlek, András! Ments meg minket!

Őszinte rajongód,

Károly bácsi

UI.: Szerintem a macskáim leszbik. Frakk, a kutyám meg bipoláris depresszióval küzd. Van valami jó ötleted?

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!