Máris sorban állnak a jelentkezők Storck székéért

Marco Rossi, a Dunaszerdahely vezetőedzője, aki megnyerte az előző bajnokságot a Honvéddal a Facebookon reagált azokra a hírekre, melyek szerint Bernd Storck menesztése esetén ő lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya.

„Napok óta beszélnek róla. Talán néhányan az újságokban is olvasták. Rengeteg csodálatos üzenetet kapok, mindez nagy büszkeséggel tölt el. Néhány nappal ezelőtt pontosan ezen az oldalon arról írtam, hogy érzek Magyarország iránt /második otthonomnak neveztem/.

Amikor az újságokból tudomást szereztem arról, hogy talán én vagyok a magyar futball válogatott egyik szövetségi kapitány jelöltje, a szívem megtelt örömmel. Jó néhány évet töltöttem el Magyarországon, és amikor csak tehetem, visszatérek. Nagyon szeretem a magyarokat, a kultúrát, a futball tradíciót, de el kell mondanom valamit. Igyekszem becsületes és pofi lenni, akár a munkámról, akár a magánéletemről van szó, így szeretném leszögezni, hogy egészen mostanáig nem kaptam semmilyen megkeresést, és érvényes szerződésem van a DAC csapatával” – reagált a lehetőségre az önjelölt tréner.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!