Matolcsy Vajda Zita mindenről lemondott – csak Matolcsyról nem

Tombolnak a hormonok a vénasszonyok nyara közeledtével. Épp hogy elkelt a második Orbán-lány, Matolcsy György is elvette eddigi ööö…, gyakorlatiasan mentorált barátnőjét s ezennel egy pár lett a nem annyira ifjú pár.

Ennek megünneplésére a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány hétfőn kiadott közleménye szerint Matolcsy Zita, azaz Vajda Zita lemond a Pallas alapítványoknál vállalt tisztségeiről, és visszafizeti a munkáltatói kölcsönét.

„Matolcsy Györggyel történt augusztus 25-i házasságkötése után Matolcsy Zita arról tájékoztatta a Pallas Athéné alapítványokat, hogy a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítványnál betöltött kuratóriumi tagságáról lemond, valamint a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványnál végzett senior kutatói tevékenységét befejezi, így ezt követően egyik Pallas alapítvánnyal sem áll jogviszonyban” – írták.

Matolcsy Zita továbbá a jegybanki alapítványok által támogatott doktori iskolában folytatott tanulmányaihoz kapcsolódó ösztöndíjáról lemond, és a 2015-ben felvett munkáltatói kölcsönének fennmaradt részét egy összegben visszafizeti a jegybanknak, így munkáltatói kölcsönszerződése lezárul.

A férje által vezetett MNB által nyújtott hitelből vásárolt naphegyi lakás lemondásáról nem informálta az ország násznépét a szerencsés jógaoktató ara.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!