Jól kell házasodni: A csövezős Trócsányiné Brüsszelben kap állást

Pár nappal azután, hogy a házuk előtt tüntető devizahiteleseket levizelte a kerti locsolócsővel, Brüsszelben kap új munkát Trócsányi László igazságügyi miniszter vizelős felesége.

A Magyar Nemzet információi szerint Trócsányi Lászlóné a brüsszeli magyar nagykövetségen dolgozik majd – ez nem azonos az uniós képviseletünket ellátó úgynevezett Brüsszeli Állandó Képviselettel.

Trócsányi Lászlóné nem diplomata státusban belga–magyar vonatkozású adminisztrátori feladatokat láthat el

anyakönyvezési ügyekkel, útlevélkérelmekkel és hasonlókkal foglalkozhat.

Esetleg bélyeget nyal vagy virágot locsol.

Trócsányi Lászlóné a múlt héten azzal került be a hírekbe, hogy slaggal lelocsolta a házuk előtt demonstráló devizahiteleseket, és azt állította, rendőrt hívott rájuk. Az egyik lelocsolt tüntető garázdaság gyanújával feljelentette.

A miniszternének nem ártana némi pszichológiai felkészítés, nehogy véletlenül nyakon öntsön valakit Brüsszelben is… A budai villájuk előtti, bejelentett tüntetésen ugyanis nem bírta hallgatni, hogy a megemelkedett törlesztőrészletek miatt pórul járt devizahitelesek hangoskodnak, megalkuvó, népét eláruló bankárminiszternek nevezik az urát.

A heves szóváltást videón is megörökítették, jól hallható, hogy a férjét “gazságügyi” miniszternek csúfoló demonstrálóknak Trócsányiné azt tanácsolja, miután képen törölte őket a slaggal, hogy menjenek vissza ahhoz, aki fizeti őket, mit háborognak, ha eláznak akkor is vizesek lesznek.

Ez az intelligenciaszint valóban brüsszeli állásért kiált.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!