Orbán beleszaladt a pofonba, padlót fogott, rászámoltak – még nem állt fel

Olyan plakátkampány kezdődött, amitől technikai K.O. (nem Kálmán Olga) landolt Orbán fején (tényleg, jut eszünkbe, interjúzott az elmúlt 8-9 évben a csípős nyelvű médiadominának Orbán s miért nem..?)

Node a lényeg, hogy Magyarország jelen miniszterelnöke elégedetten közölte a vizes vb és az izraeli miniszterelnök köszöntése előtti utolsó percekben, hogy a Soros-féle plakátkampány elérte a célját – amit nem részletezett, minek – s ezért kerülnek le az antiszemita felhangoktól sem mentes ordenáré aljasságok.

Ja, meg persze életbe lépett a plakáttörvény s a kormány szigorúan betartja a törvény bötűjét, főként ha azt radírral és puhaceruzával írja át nap mint nap, akár a bukott diák az ellenőrzőjét.

Erre mi történik lássanak csodát, szignó nélküli plakátok lepik el Budapestet bíztatón, hogy a néppel ellentétben a kormány leváltható, bármennyire is igyekszik ez utóbbi az előbbin. Az minden bizonnyal csak a véletlen műve, hogy ezen plakátok részben az eddig ismert Simicska-féle felületeken kajánkodnak…

plakát 2

Sőt. Mindezt olyan, kormányplakátokra emlékeztető „pofátlansággal” fejelték meg, hogy Habony még a koktéljeget is kiköhögi a nyelve alóli bélyeggel együtt, ha meglátja.

Ugyanis mindegy hogy ki(k), de a hírhedt kormányzati „kékplakátokra” emlékeztető vizuális kreativitással

égetik a sorospénzen tanult Orbánt, akinek a nemzeti korrupcióját az ország 99 százaléka elutasít szóval emberek, ne hagyjuk már, hogy Orbán nevessen a végén…

Hogy ezek az Orbánt közröhejként céltáblaként ábrázoló hirdetések meddig állják a vakolatot, nem tudni, de hiányérzetünk van, hogy most, amikor egy joghézag miatt össztűzként lehet(ne) hülyét csinálni Orbánékból, miért nem kap az alkalmon sem a Kétfarkú, sem a Momentum sem a stb…

Jénahát: mindeközben szépen csendben a Miniszterelnökség nettó 6 milliárd 506 millió forint keretösszegű nyílt közbeszerzést írt ki kommunikációs feladatokra. A szolgáltatásvásárlást uniós pénzből finanszírozzák, a pályázatra augusztus végéig jelentkezhetnek a tippeljünk, hogy nakik.

Addigra pedig feltápászkodik a padlóról – most kéne egy végzetes balhorog.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!