Hollik, a KDNP cukiságkampánya megmagyarázza, hogy éjjel miért van világos

Lássuk be: Hollik István a KDNP ragyogó fénnyel süvítő üstököse, aki fittyet hányva a gravitációnak a Földtől töretlen ívben zuhan felfelé.

Mint emlékezhetünk, annak ellenére, hogy a napokban kibukott, a csúnya Soros hajdan a családját is támogatta, pár hete még azzal védte a kormány Sorost üldöző plakátkampányát, hogy kis hazánkban ismeretlen az antiszemitizmus, lám, a két szemével látta, hogy a hajdani gettó területén vidáman sétálgatnak zsidó gyerekek, ő már messziről megismeri őket. Mármint azt is, hogy vidámak.

Szavait azóta a főnöke is megerősítette, aki Netanjahuval közös sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Magyarországon a zsidó közösségek reneszánszukat élik, köszi Viktor.

A melegekről is meleg szavakkal emlékezik meg, miszerint ő egy cseppet sem előítéletes a meleg párokkal kapcsolatban – bár igény bizonyára volna rá, de akkor is nem, nem, soha – részéről azt csinálnak, amit ők szeretnének, de a házasság intézménye kétezer éve foglalt, tessék szépen tovább menni.

Illetékes elvtársként tegnapi sajtótájékoztatóján a Jobbik Kovács Béla-féle ügyét is megdefiniálta s megtudhattuk tőle, hogy ez minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya. Nem, nem Mészáros Lőrinc éves 120 milliárdja; nem, nem Rogán zárvatermő univerzuma – hülye vagy..?!

Eme sajtótájékoztatón majdnem zavarba hozták, de közéletünk perpetuum mobiléje rendíthetetlen önnön kaotikus sztratoszférájában.

Felmerült ugyanis egy kérdés, miszerint ellentmondásosak Orbán Viktor miniszterelnök Horthy Miklós kormányzóval kapcsolatos kijelentései, mivel a kormányfő korábban Horthy Miklósról mint nagy államférfiról beszélt, kedden pedig már úgy fogalmazott, hogy a magyar kormány bűnt követett el, hogy a második világháborúban nem védte meg zsidó állampolgárait.

Hollik István erre reagálva kijelentette: szerinte ebben semmiféle ellentmondás nincs, a két állítás megfér egymás mellett. Horthy Miklóst a két világháború közötti tevékenysége az államférfiak közé emeli, de ettől függetlenül a magyar kormány akkor bűnt követett el, amikor nem védte meg a zsidó állampolgárait – mondta.

Érted..? Nem? Mi sem.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!