Hiába próbálják építeni az országot… Az Orbán-kormány visszahúzza őket…

Kreatív forrása: Varánusz blog.

Az Orbán kormány minisztériuma miatt már fél éve várnak Tiszasason a fogászati és védőnői szolgálatratudtuk meg a Blikk cikkéből.

Csak a minisztérium engedélye hiányzik, hogy hosszú idő után végre újra legyen fogászat és védőnői szolgálat Tiszasason.

A minisztérium engedélyét már lassan fél éve várják…

“Védőnői szolgálat már december óta nincs Tiszasason, ráadásul a fogorvosi ügyelet is megszűnt egy ideje.

A fogászati kezelesekért Tiszakürtre kell utazniuk a lakosoknak, ami aránylag közel van, de a helyközi járatok menetrendjének és az átszállásoknak köszönhetően akár fél napig eltarthat az út.

Az önkormányzat éppen ezért saját körzetet szeretne, amelyhez a feltételek is adottak, azonban közel fél éve várják hiába a szakhatóság engedélyét.

Mi megoldottuk ezt a dolgot egyébként, tehát a tiszaugi rendelő, fogorvosi rendelő intézet alkalmas lenne közegészségügyi szempontból, és talán a tiszaugiak is hozzájárulnának, hogy néhány órát a sasiakat fogadják ott, ebben a rendelőintézetben. Orvost is találtunk a feladatra.

Egyedül arra várunk, hogy a megfelelő engedélyeket megkapjuk az Emberi Erőforrások Minisztériumából, március óta – nyilatkozta a HírTV-nek Gyói Gábor polgármester.”

Hasonló a helyzet a védőnői szolgálattal is, a megoldást a szomszédos Szelevénnyel közös védőnői körzetben látja az önkormányzat, azonban semmit nem tudnak tenni a határozat megérkezéséig…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!