Tarlós nem adott volna díszpolgári címet a ma mindenhonnan lekaparandó Sros Györgynek

Az orbáni parancs és a vizes vb világközvetítése miatt a mai napon már sehol sem találkozhatunk a hatalmas bel- és külföldi botrányt okozó, antiszemita felhangoktól sem mentes Sorost támadó plakátkampánnyal.

Állítólag.

Állítólag azért, mert a kampány beteljesítette a küldetését, mindenki jól megtudta, hogy nem Orbán, hanem a Soros egy geczi oszt jónapot.

Mindehhez persze semmi köze a vizes vb eseményeire Budapestre özönlő külföldi újságírók és elektronikus média hadának. Meg annak sem, hogy azért két szinkronúszó közd a távolban felsejlő Sorost gyepáló plakát azért nehezen lenne kimagyarázható a nemzetközi képernyőkről mondjuk Kenyától Nyugatra.

Tarlós persze mindebből persze úgy pofozta ki magát a főváros nevében, mint aki előre szalad s szokásos lekezelő stílusában közölte a történendő plakátkaparásról, hogy ő biztosan nem adott volna Soros Györgynek díszpolgári címet. Attól tart azonban, hogy ha elkezdenek “belefeledkezni a visszavonásokba, az olyan indulatspirált indíthat be, aminek aztán előbb-utóbb elkerülhetetlen méltánytalanságok is a következményeivé válhatnak” – fogalmazott a főpolgármester.

Kedden az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szólította fel a Fővárosi Közgyűlést Soros György díszpolgári címének visszavonására, miután a sajtóban napvilágot látott, hogy Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára.

Szerdán a Demokratikus Koalíció és a Magyar Liberális Párt is közleményben állt ki az üzletember mellett, s azt írták: Soros György jogosan kapta az elismerést, s kiérdemelte azt.

Ma már az orbáni parancs szerint nem is tudjuk meg soha, ki is az a Soros György. Legalábbis a belső kerületekben. A kormányhoz közeli információk szerint viszont a vizes vb végeztével – lesz másik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!