A Fidesz kezére játszott az MSZP-s képviselő – a párt kíméletlen döntést hozott ellene

Forrás: Nepszava.hu - a képen Móricz Eszter

Móricz Eszter már nem először került kétes ügyeivel a köztudatba. A XV. kerületi MSZP-s képviselő még Orbán Viktor bukott népszavazása előtt vonult be magánakciója keretében a Fidesz propagandagépezetének legmélyebb barlangjába, az M1-re, hogy ott egy stúdióbeszélgetés során kifejtse: szembemegy a pártjával, és “keresztény, hívő nőként” nemmel voksol majd a kvóta-népszavazáson.

Móricz az M1-es partizánakciója után az MSZP elnöksége előtt azt mondta: nagyon sajnálja, ha félreérthetően fogalmazott, és október 2-án mégsem megy el szavazni. Az elnökség az etikai vizsgálat megindítása mellett döntött, amelynek eredményeképp fegyelmit kapott a képviselő.

Móricz Eszter újra a Fidesz árnyékában settenkedik

Hiába a fegyelmi, Móricz Eszter a kerületében sem érzi úgy, hogy a vállalt értékek kötelező érvényűek lennének rá.

Horváth Csaba a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezetője az alábbi bejegyzést tette közzé ma a Facebookon:

A Fidesszel nincs semmilyen együttműködés semmilyen szinten és semmilyen módon, ez az MSZP politikájának egyik legfontosabb alapvetése- írja közleményében a szocialista párt az Újpalotán történtekre reagálva.

Az MSZP ezért elhatárolódik XV. kerületi képviselője, Móricz Eszter eljárásától, és felszólítja, hogy vonja vissza a Fidesszel közös akcióját. Ugyanakkor a pártban fegyelmi eljárás indul Móricz Eszter kizárására – tudatják a dokumentumban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!