Álhíradó: Pintér titkos lángossütőt nyitott, Lázár VIII. Henriket figyelteti

  • A fánkárusítás után egy lángossütőde is megnyílt a rendőrség Teve utcai központjában. A számtalan jelentkező közül Pintér Sándor nyerte az üzletet, így lehetőség nyílik arra, hogy az alacsony nyugdíjú miniszter kiegészítse jövedelmét és egyúttal megfigyelhesse, hogy a rendőrök hogyan végzik munkájukat.
  •  Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter feljelentése alapján a Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Welt 2000 Kft. 2003 és 2009 között kapott, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnököt és feleségét, Dobrev Klárát is érintő állami megbízásai ügyében.

Javasolnám Lázár Jánosnak, hogy vizsgáltassa meg Polt Péter főfüggetlen főseggnyaló főügyésszel, hogy milyen kapcsolatban állt Rákosi Mátyás és Péter Gábor Gyurcsány Ferenccel, amennyiben ez nem lesz sikeres, állapítsák meg Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára felelősségét, miért nem született fiúgyermek VIII. Henrik és Boleyn Anna házasságából, és ezt az ügyet legalább a 2018-as választásokig húzzák el.

(kép+szöveg: Breyer Gábor)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!