Juszt keményen beszólt: “Orbán a csóróktól elrabolt pénzzel eteti a csicskásait”

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor Kép: twitter @reinharduhrig

2017.05.23. 9:45

Juszt László Facebook oldalán akadt ki;

“Ízlelgetem a mondatot: “Félmilliárd forinttal dobta meg az ÁLLAMI áramszolgáltató a CÖF költségvetését.”

Közben az ÁLLAM azt vizslatja, hogy Soros György, “a haza ellensége”, titokban (?) milyen civil szervezeteket támogat és azok hogyan avatkoznak bele a politikába?

Már megtanultuk, hogy a fideszretorika szerint a közpénz az, amire ők azt mondják, s amire nem mondják, az nem az.

Speciel most megint azt sulykolják, hogy az ÁLLAMI Magyar Villamos MŰVEK pénze nem közpénz. Hogy ez egy sokemeletes baromság az nem zavarja őket. Miért is zavarná, nincs, illetve alig van valamilyen fórum, ahol ennek hangot lehetne adni. Soros nem vett egyetlen újságot, rádiót, tv-t, plakáthelyek ezreit. Csak egyetemet működtetne a SAJÁT pénzéből. És ez nem tetszik azoknak, akiknek korábban “állta a taníttatását”.

Hol van az egykor volt “médiaháború”, amelyet már a kitörése pillanatában nyert meg és el az akkor még – például SZDSZ szinekben játszó – mára médiamágnásmúzeumigazgatóminiszterelnökitanácsadótörténésszé – lett Schmidt Mária, vagy éppen Simicska Lajos.

Vittek mindent, s amit nem tudtak elvinni, megvenni, azt tönkretették. Ha időközben az internet nem nőtt volna azzá, amivé, akkor vakon és süketen élne az ország.

Most látom, hogy folyamatosan “őkről” írok, holott pontosan tudom, tudjuk: a fidesz egy vallás és egy ember. Ez az ember a felelős mindenért. Egyfelől a kirabolt országért, a tönkretett sorsokért, az erkölcsi nihilért, amely szerint például azzal vádolom az ellenfeleimet amivel akarom, s a vádakat addig sulykolom, amíg “igazzá nem lesznek”. Másfelől viszont a csóróktól elrabbolt pénzzel etetem a csicskásaimat, például a CÖF-öt. Akár fél milliárddal. De ha nekem úgy tetszik, akkor még többel. Enyém az ország! Na jó, nem csak az enyém! A családé is, meg a haveroké, a tettestársaké…”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!