Elhunyt a Happy Gang egykori ikonja: Mohaman

A Pesti Bulvár információi szerint Meggyes Roland, művésznevén Mohaman, a Happy Gang rappere a mai napon szívelégtelenségben elhunyt.

Mohaman 1972-ben született, az 1990-es években a Happy Gang tagjaként szerzett országos ismertséget. A csapat 1999-es feloszlása után szólópályára lépett és Mohaman néven adott ki lemezeket. Első önálló albuma 2000-ben jelent meg (Da Flava Story). A következő évben megjelent Da Flava család felkerült a Mahasz Top 40-es lemezeladási listájára, és a lemezt Arany Zsiráf (Fonogram) díjra is jelölték az „Év hazai rapalbuma” kategóriában. Mohaman ebben az időben tehetségek menedzselésével is foglalkozott. Felfedezettjei közé tartozik a V.S.O.P. együttes, és a rapper Game.

Mohaman mióta újra zenélni kezdett, az interneten sokfelé terjedtek nyomasztó videoklipjei, amikben állítása szerint a saját maga által kitalált nyelven rappel. Az RTL Klub is több anyagot készített a lecsúszott rapperről. Ezekben a riportokban Mohaman maga mesél darabokra hullott életéről, drogokról, pszichiátriáról, szétesett családról, teljes nincstelenségről, sámánságról, energiagyógyászatról, megvilágosodásról, „belső pornográfiáról” és hogy szellemi lények járnak át rajta.

Isten nyugosztalja!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!