A Pesti Bulvár cikke miatt lemondatja Kakuk Zoltánt a Fidesz

Hazánkban az a mondás, miszerint a média a negyedik hatalmi ág, amely a törvényhozás, a végrehajtás és az igazságszolgáltatás mellett mintegy külső kontrollként felügyel, nem túl elterjedt, mégis vannak ellenpéldák.

Nemrégiben írtunk egy cikket arról, hogy Kakuk Zoltán a Fidesz salgótarjáni exképviselője és jelenleg is külső bizottsági tagja, sajnálatát fejezte ki afelől, hogy Sándor Mária túlélte az öngyilkossági kísérletét. Fel is hívtuk Kakukot, aki akkor a telefonban így nyilatkozott:

“Mindenkinek van egy életcélja. Valaki házat akar, valaki kocsit, valaki gyerekeket. Én minden embert támogatok az életcéljában. Sándor Máriának az volt a célja, hogy meghaljon. Én szurkoltam neki, hogy sikerüljön a célja elérése, de hát sajnos nem.”

Később aztán ismét felhívott Kakuk Zoltán, azt mondta, hogy szerinte túl fiatal vagyok a gazemberséghez, majd hozzátette, hogy nem haragszik rám, úgyhogy menjek le hozzá Salgótarjánba, beszélgessünk át egy délutánt, szívesen megvendégel egy sütire vagy egy kávéra, illetve fontosnak tartotta megjegyezni, hogy bármivel is próbálkozhatunk, akkor is a Fideszre fognak a legtöbben szavazni… A kicsit zavaros telefonbeszélgetés végén megköszöntem az invitálást, – talán még élek is vele, – csak arra kért, hogy 2 nappal előtte szóljak neki. Azóta azonban számos újság átvette cikkünket, és a felháborodott kommentelők Kakuk Zoltán üzenőfalát kezdték el bombázni. Ő az elején még megpróbálta felvenni a kesztyűt, többek között így:

kepke

Aztán olyan sokan szálltak be Kakuk ostorozásába, hogy a Fidesz Kelet-Nógrád Facebook-oldala úgy gondolta, itt az ideje megfordítani a szélirányt, és rákenni az egészet a szocialistákra. Ekkor ezt írták ki:

fideszkel

Később már annyira sok volt a felháborodott kommentár, hogy a Fidesz nem tehetett mást, maga Becsó Zsolt írt levelet Salgótarján szocialista polgármesterének, Fekete Zsoltnak az alábbiakról:

becs

Úgy tűnik, a média néha még mindig képes jobb belátásra bírni a Fideszt. Akkor is, ha a legreménytelenebb helyzetből akarják kihozni magukat győztesnek. Köszönjük az olvasóinknak, hogy segítettek elérni, hogy egy ilyen ember többé ne legyen döntéshozó pozícióban!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!