“Kár, hogy túlélte” – mondta a fideszes exképviselő Sándor Máriáról

A Tarjáni Fészek nevű Facebook-oldal megosztása alatt találtunk rá arra a hozzászólásra, amit Kakuk Zoltán írt, aki történetesen Salgótarján önkormányzati képviselője. A bejegyzés a fekete ruhás nővér öngyilkossági kísérletét taglalta, Kakuk pedig úgy érezte, szükséges megosztania vélekedését a széles publikummal is, ezért ezt biggyesztette oda: “kár, hogy túlélte!!”

kakuk

Először megfordul az ember fejében, hogy:

  • Nem, ez nem lehet, ilyet egy képviselő nem írhat, biztosan feltörték a profilját.
  • Aztán beötlik, hogy ha fel is törték, miért épp egy Sándor Mária cikk alá trollkodnak vele?
  • Hívjuk fel? Hívjuk. Amikor felveszi, még mindig bízunk abban, hogy kimagyarázza.
  • És elkezdett beszélni…
  • De bár ne tette volna.

Sajnos Kakuk Zoltán felvállalta, hogy ő írta a hozzászólást, ráadásul még azt is hozzátette:

“Mindenkinek van egy életcélja. Valaki házat akar, valaki kocsit, valaki gyerekeket. Én minden embert támogatok az életcéljában. Sándor Máriának az volt a célja, hogy meghaljon. Én szurkoltam neki, hogy sikerüljön a célja elérése, de hát sajnos nem.”

Sok-sok politikussal, celebbel beszéltem már életem során, de ilyet még nem hallottam, ezért visszakérdeztem a biztonság kedvéért.

“Ön Sándor Mária halálát kívánja?”

“Jaj, dehogy kívánom én. De azt mindenképp, hogy érje el a célját. Ha neki az a célja, hogy meghaljon, akkor érje el azt. Tudja, régen az egyház el sem temette az öngyilkosokat? Hol van most az egyház?”

Megköszöntük a beszélgetést… ha a Fidesz nem mondatja le a külső bizottsági tagságáról, és nem határolódik el ettől a gazembertől, sosem mossa le magáról a mocskot.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!