Alföldi Róbert nyilvánosan ment neki, hogy Magyarország olimpiát rendezzen

Sokakat megoszt a kérdés, hogy Magyarország rendezzen-e olimpiát. A forgatókönyv a szokásos: a jobboldal hazaárulással és a nemzeti értékek elárulásával vádolja azokat, akik szerint ez a pénz lehetne jobb helyen is.

De a Fideszes propaganda szerint minden a legnagyobb rendben van. Növekednek a bérek az oktatásban, egészségügyben. Annyi a lóvé, hogy még Szerbiába is jut belőle stadiont venni. Alföldi Róbert nyilvánosan állt ki amellett, hogy Magyarország ne rendezzen olimpiát. Az alábbi szöveget tette ki Facebook-oldalára.

Kedves Barátaim és kevésbé Barátaim, akik erre járnak!

Kérem, hogy ezt olvassátok, olvassák el!
Kérlek, akkor is, ha errefelé szavaztál, és akkor is ha arrafelé szavaztál.

És arról persze nincs vita, – mert miért is lenne, – hogy amikor az olimpián szól a himnusz, akkor könnyes lesz a szem, és büszkeség van. És persze, hogy négyévente ott ülünk mindannyian a képernyő előtt, és szorítunk, és kiabálunk, és boldogok vagyunk, és szeretünk.

Akkor egymást is.
Mert akkor lényegtelen, hogy ki kire szavazott.

Szerintem ebben a témában is lényegtelen, hogy ki kire szavazott. Mert pártszimpátiától függetlenül mindannyiunkat érint.

És ha ezt elolvasod, elolvassák, akkor pontosan, világosan, mellébeszélés nélkül lehet érteni, hogy miért is lényegtelen, hogy ki kire szavazott, miért kell, hogy ne legyen fontos,
hogy ki kire szavazott.

A jövő miatt…és a jelen miatt… meg magunk miatt.

Kérem, hogy terjessze, aki tudja.
És írja alá, ha úgy gondolja, hogy ez mindannyiunkat érint.

https://nolimpia.com/

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!