Vajna Tímea barátnője lehet a haza új üdvöskéje

Forrás: Vajna Tímea Instagram

Sensation Event&Congress Kft.-vel és a Budapest Party Service Kft.-vel 674,7 millió forintos keretszerződést kötött az Oktatási Hivatal caterig és rendezvényszervezésre. Az uniós forrásból finanszírozott A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása nevet viselő projektben működnek közre.

Az EU-s pályázatok hivatalos közlönyében megjelent hirdetményt a 24.hu szúrta ki – ebben az olvasható, hogy a beszerzés tartalmazza a rendezvényekhez kapcsolódó helyszín, catering, rendezvénytechnika és egyéb kiegészítő eszközök és szolgáltatások biztosítását, illetve a catering szolgáltatást érintő eszközök és személyzet biztosítását is.

A Sensation Event&Congress Kft. Sárosi Krisztina Mónikáé, aki amellett, hogy Vajna Tímea barátnője, számos egyéb dolgot is elért már, melyek kikövezték számára a siker felé vezető utat.

A hölgy az Andy Vajna filmbiztos fennhatósága alatt működő Magyar Nemzeti Filmalaptól több mint 10 millió forintos fejlesztési támogatást kapott egy forgatókönyvre. Hogyhogy nem a filmet éppen Andy Vajna exbarátnőjeDobó Kata rendezheti. A 24.hu szerint ráadásul Sárosi úgy kapott egy tízest, hogy a pályázati feltételként előírt produceri végzettsége vagy referenciája.

Sárosi Krisztina Mónika Rogán Antal köreiben is jól mozog, hiszen a korábbi belvárosi polgármesterrel még 2013-ban szerződött az Absolute Occasion Kft.-n keresztül kommunikációs munkákra, bruttó 47 millió forintért. Óvónőképzésre szánt pénzekből is jutott neki, a lap információi szerint akkor a mostanihoz hasonló munkáért cserébe – rendezvényszervezésre kaptak több tízmillió forintot. 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!