Elképesztően aljas hazugságon kapták Orbán csapatát: ez nagy pofánvágás a Fidesznek a választás előtt

Semjén Zsolt és Orbán Viktor egymásnak gratulálnak (képünk illusztráció) // kép: Népszava

Ma már minden józan ésszel gondolkodó számára világos, hogy Orbán a „nemzet” szót csak a hatalom megtartása érdekében használja. Semmilyen lelki tartalommal nem tudta megtölteni, eszébe sem jutott a nemzetet egyesíteni és felvirágoztatni. Sőt! Politikájának lényege, hogy a magyart a magyarral szembe állítson és egymásnak ugrasszon. Külhonit az itthonival, fiatalt az öreggel, konzervatívot a liberálissal. A lényeg, gyűlöljék egymást, véletlenül se kerüljenek olyan kapcsolatba, amiben elkezdenének egymással beszélgetni, és esetleg még egyet is érteni. Az lenne az ő hatalmának a vége.

Éppen ezért, semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, mocskos manipulációkkal gerjeszti a gyűlöletet, miközben a szeretetről és a szelídségről papol, az őt kritizálókat állítva be gyűlölet keltőeknek. Most azonban durván lebuktak, hogyan uszítják egymásnak az embereket a Facebookon. Szávay István fedezte fel a következő módszert:

A Fidelitas XII. kerületi csoportjának egy tagja, Gálfi Laura, aki nem mellesleg az ELTE joghallgatója egy zárt Facebook-csoportban, az „Akik hisznek egy erős Magyarországban” tett ki egy felhívást, miszerint a

korábban kiosztott jobbikos csoportokban és oldalakon várják a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket.

Gálfi meg is adja a részletes útmutatást, hogy miként kell ezt csinálni, hogy ne legyen feltűnő, a III/III-asok sem csinálták volna ezt különbül, ha lett volna akkoriban internet. Mindenkinek azt javasolja, hogy maximum egy helyre írjon, kedveljen hasonló szövegeket, és a beállításokat úgy eszközöljék, hogy ne derüljön ki, hogy igazából nem is jobbikosok.

A dezinformátoroknak természetesen jelentést is kellett írniuk, most nem úgy mint Szita Károlynak, saját kézzel, hanem képernyőmentés formájában. Gondolom, a későbbi politikai karrierben a beküldött jelentések száma többet nyom a latban, mint a valós tudás és teljesítmény. A bejegyzésből kiderül, hogy folyamatosan kapják a tagok a feladatokat, pontos meghatározással, és határidőkkel. Gyönyörű történet ez, egy magát nemzetinek mondott vezető gerinctelenségéről. Oda dobja koncnak a magyarokat, hogy amíg marakodnak, ő uralkodhasson.

Aki nem hiszi el, hogy a Fidesz szándékosan szítja a gyűlöletet a határon túli honfitársainkkal szemben, annak itt a bizonyíték:

fidelitas fb troll

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!