Szénné égette magát a fideszes tévé – közröhej, amit csináltak!

Ezt sehogy sem tudják kimagyarázni!

Holtan találtak egy nőt csütörtökön Szentesen a József Attila utcában. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrségi ügyeletre délután érkezett bejelentés a holttestről. A Szentesi Élet című városi hetilap Facebook-oldala arról ír, hogy a 40 év körüli nőt leszúrták, a ház előtt, ahol a lakása van. Mindez egy sajnálatos bűnügyi hír, igazán érdekes később lett, amikor a Tények is hírt adott az esetről:

a fideszes Tv2 című műsora közhírré tette, hogy az áldozat egy bírósági végrehajtó, ám a nő hamarosan élve került elő!

Az állítólagos áldozatot a Blikknek sikerült elérnie. A lapnak nyilatkozó dr. Szénászki Tünde elárulta: összetört a neve körül felmerült rémhírek miatt. „Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy azelőtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek, majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem.”

Mindez óriási égés a kormánypárti „Tények” című műsornak, bár elképzelhető, hogy még ezt is megmagyarázzák…

Arról, hogy ki az áldozat, és mi történt, jelenleg nem tudni. A rendőrség a nyomozásra való tekintettel nem árult el részleteket. A Blikk azonban úgy értesült, hogy nyomon vannak és „nagy valószínűséggel még az éjszaka kézre keríthetik az elkövetőt.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!