Kövér hangfelvétele után a Momentum is csúnyán lebukott: undorító hirdetéssel játszik a Fidesz kezére

Fekete-Győr András, vagy ahogy a közbeszédben hívják, a „fiatal Orbán Viktor” mi mást tenne pár hónappal a választások előtt, mint az egy éves évfordulóját ünnepelné annak a videónak, ahol meghekkelte Szanyi Tibor sajtótájékoztatóját? Ez az a videó, amelyen az MSZP EP-képviselője gesztusértékűen és a szocialista szavazók felé üzenve saját maga is be szeretett volna szállni csapatával az olimpiát ellenző aláírásgyűjtésbe, de Fekete-Győr megjelent a semmiből, és betolakodott a kamerák elé. Úgy tűnik, a Momentumnak jelen pillanatban ez a legfontosabb politikai üzenete a választók számára.

A politikai évforduló ünneplését ráadásul fizetett hirdetésként tálalja a Facebook-népének, ahogy az az alábbi fotón is látszik.

fekegyőr 1

Ha a Momentum beszél „netto színházról”, akkor talán saját magára gondol. Volna néhány kérdésünk Fekete-Győr Andráshoz és pártjához:

  • Miért tartja fontosnak a saját, vagy pártja pénzét arra fordítani, hogy fizetett hirdetésben emlékeztesse a választókat arra, hogy egy éve találkozott Szanyi Tiborral egy aluljáróban?
  • Ha a Momentum valóban ellenzéki párt, miért nem azon dolgozik, hogy a Fidesz gazságaira, már-már maffiaszerű működésére próbáljon rávilágítani?
  • Ha nem a saját pénzéből fizette ezt a hirdetést, ki finanszírozta azt?
  • A Momentum politikai programjának mely részét képezi a Szanyi Tiborral való Nyugati aluljárós „médiahekk”?

Őszintén kíváncsiak lennénk a válaszokra, várjuk azokat az [email protected] címre.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!