Havas-ügy: a vibrátoros vádat már elismerte?

A kép forrása: Népszava

Az Index ATV-közeli forrásokból úgy tudja, hogy Havas Henrik a tévécsatorna egyik megbeszélésén elismerte a vádat, hogy vibrátort küldött Molnár Anikónak. A hírt eddig senki nem erősítette meg.

Az azonban bizonyos, hogy az újságírót több celeb is zaklatással vádolta. Baukó Éva ellentmondásos vádja után került a köztudatba a Molnár Anikónak küldött vibrátor esete, és mostanában felemlegetik neki Görög Zitával kapcsolatos viselkedését is, amit egy főzős valóságshowban az egész ország láthatott: igaz, ezért Havas bocsánatot is kért.

A Megyeihír lapcsoportnak adott interjújában Havas hosszan fejtegeti, hogy miért gondolja úgy, hogy a

Habony-művek akarja kinyírni.

Az interjúból az is kiderül, hogy a többek között arroganciájáról elhíresült újságíró nagyra tartja azt a képességét, hogy vissza tudja utasítani a nőket, és úgy véli, hogy

a nők, akik hoppon maradtak, piszkosul tudnak gyűlölködni.

Nem kell túlságosan érteni a sorok között olvasáshoz, hogy az ember lássa: Havas azzal védekezik a vádak ellen, hogy visszautasított, sértett nők támadásai, akikből egyébként annyi volt a „Tanár úr” életében, hogy

a sor a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig.

Legalábbis az ő bevallása szerint.

Ez azért kissé nagyképűen hangzik, de lelke rajta. A kísértést visszautasítani pedig nehéz dolog, a kéretlenül kapott vibrátort viszont nem az.

Havas egyébként a kinyírására törekvő kormányoldali sajtóval kapcsolatban megjegyzi, hogy

szar munkát végeznek,

mert a cikkünkben említett nőkkel hozták összefüggésbe.

A Népszava értesülései szerint a képernyőről száműzött Havas Henrik helyét az ATV-nél év végéig Fiala János veszi majd át, a műsor címe pedig Havas a pályán helyett Civil a pályán lesz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!