P…..el játszon a Miniszter Úr, ne a gyerekek életével: döbbenetes tények láttak napvilágot a gyermekorvoslás terén

2017.07.27. 9:40

Meddig „oké” még a helyzet? Meddig lehet tűrni? Az egészségügy gyakorlatilag összeomlott, és sajnos kimondható, hogy ma Magyarországon nem kap az ember ellátást. Az nem ellátás, hogy a beteg meg az orvos nagy egyetértésben bólogatnak, hogy hát biztosan meghűlés, nesze itt egy levél kalcium.

Ennyi, itt a vége. Mára eljutottunk odáig, hogy elfogyott a védőoltás is. Igen, a te gyereked se kaphat, hiába van rá szüksége. Hiába nem vagy oltás-ellenes, hiába vagy felelősségteljes szülő, és elviszed beoltatni a gyerekedet olyan betegségek ellen, amiket az emberiség megtanult legyőzni bő 80 éve, Orbánék elintézték, hogy már az se legyen.

Hadd hulljon a magyar, kit érdekel. Majd küzdhetsz a szamárköhögéssel, meg a kanyaróval. Mi meg itt leszünk Európa közepén, egy beoltatlan generációval, akik megfertőződnek a már régen elfeledett betegségekkel, s mi magyarok leszünk Európa seggluka – a magyar beteg, mert a miniszterelnökünk és agymosó bandája meggyőzi újra azt az egymillió kiszellőzött fejűt, hogy ez így jó, és maradnak még négy évig, és újra megrendeznek még két olimpiát is ha kell, de a kórházakba egy lepedőt nem vesznek, egészen addig, amíg az ország kivándorol, vagy kihal.

Egy édesanya elkeseredettségében a sajtóhoz fordult, mert hazaküldte a gyerekorvos, azzal, hogy nincs védőoltás a 3 hónapos gyereke számára. Az esedékes kötelező védőoltást nem kapta meg a baba torokgyík, gyermekbénulás, merevgörcs, szamárköhögés és agyhártyagyulladás ellen!

„Nem kaptuk meg a Pentaxim oltást, mert az orvos közölte, országos hiány van az oltóanyagból” – mesélte a 24.hu-nak az esetet az anyuka.

Azt mondta neki az orvos, hogy országos védőoltás-hiány van, és „nézzen vissza” egy hónap múlva, mert remélhetőleg addig pótolják a készleteket. Ki, meg hogy?! Majd jönnek a kismanók, akik el szokták takarítani a romlott kaját a hűtőből, vagy megcsinálják az ember helyett a takarítást, vagy a bevásárlást? Lófaszt!

A hírt olvasva a minisztériumban egymáson taposnak a fideszes elvtársak éppen, hogy Bulgáriából, vagy Szerbiából valahogy, valamilyen módon most azonnal szerezzenek néhány doboz oltóanyagot, mielőtt kirobban a népharag. Vagy mielőtt a Viktor kinyitja csipás szemeit és leszól.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma természetesen továbbra is azt szajkózza, hogy minden rendeben van, s közben a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke, Póta György kedden azt nyilatkozta, hogy semmiféle tájékoztatást nem kaptak az illetékes államtitkárságtól az oltóanyaghiánnyal kapcsolatban amiről ő is elismerte, országos méreteket ölt. – Kinek hiszel? Persze, hogy a gyerekorvosnak!

Egy sort nem írt senki ezeknek az orvosoknak, hogy „heló, nincs oltás. stop.”. Semmit.

Póta elmondta, hogy „az új gyermekvédelmi törvénybe ugyanis bekerült, hogy jogilag felelősségre vonható az a szülő, aki nem oltatja be gyerekét a kötelező védőoltásokkal.” Tehát, hiába akarod beoltani a gyereked, nincs mivel. És mert nem oltod be, még felelősségre is vonhatnak.

Az én gyerekemmel ezt nem fogják megtenni! A tiéddel miért tehetik meg?

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!