5974 olvasónk szerint sáros Orbán Viktor. Göncz és Horn ehhez képest igazi minta vezetők voltak

5974 szavazat érkezett lapunk egyik cikkében feltett kérdésre. A kérdés az volt, hogy Ön elhiszi, hogy Orbán Viktor tiszta, mint a hó? Mindössze két válaszlehetőséget adtunk azért, hogy egyértelmű véleményt mondhassanak olvasóink.

Az eredmény egyáltalán nem volt meglepő. 5974 szavazatból 5809 olvasónk válaszolt nemmel a kérdésre és mindössze 170-en voltak azok, akik szerint a miniszterelnöknek semmi takargatni valója nincs.

Minket leginkább ez a 170 ember érdekel. Vajon kik lehetnek Ők? Vajon melyik bolygón éltek eddig, ha azt gondolják, hogy Orbán feddhetetlen. Mi, akik a Pesti Bulvárt írjuk, nem tudunk úgy végig csinálni egy napot, hogy ne lenne legalább egy olyan cikkünk, amelyik a vezér viselt dolgaival foglalkozik. Ha akarjuk, ha nem, szembe jön a téma. Az a határozott véleményünk, hogy a miniszterelnök, ha bármely más európai ország kormányfője lenne, már régen lemondásra kényszerült volna. A Mi ingerküszöbünk azonban némileg magasabban van. Nekünk magyaroknak belefér, hogy a politikusaink, vezetőink össze-vissza hazudozzanak, nap mint nap.

Érdekes, hogy a kilencvenes években is téma volt a politikusok vagyona, esetleges érintettsége különböző korrupciós ügyekben, de ezek lényegében elhaltak, mivel akkoriban még államférfiak és nők vezették hazánkat és eszükben sem volt  diktatúrát építeni, a haverokat milliárdossá tenni, vagy alkotmányt módosítani a hatalmuk bebetonozása érdekében. Bár Horn Gyula kellő felhatalmazást kapott minderre, azt mondta: Az alkotmányt csak olyan többséggel lehet módosítani, ami az egész nép akaratát fejezi ki. Göncz Árpád pedig számos olyan törvényt dobott vissza vagy adott át az akkor még független Alkotmány Bíróságnak, amiről azt gondolta, hogy korrekcióra szorul. Ez ma már nem fordulhat elő. János aláírja. Akkoriban más világot éltünk. Voltak ugyan ügyek, amik gyanúsnak tűntek, de ezen ügyek többsége végül el sem jutott a nyomozásig. Az egyetlen ilyen emlékezetes balhé, Tocsik Márta pénzügyeiről szólt. Ennyire emlékszünk. Ma pedig nincs nap, hogy ne derülne ki valamelyik fideszes főúrról, hogy lenyúlt valamit, vagy köze van valamilyen korrupciós ügyhöz. Ez azért nagy különbség

2018-ban lesz legközelebb lehetőség arra, hogy véleményt mondjanak a választók. Addig csak mi tudunk. Nekünk ez a véleményünk…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!