Csillagászati kifizetések Tállai tyúkszaros fociklubjánál

Pont mint a CÖF-nél: újabb félmilliárd és természetesen semmi köze mindennek a politikához és a pénzvisszafolyatáshoz „nakinekis” a zsebébe.

Bár jelenleg a kiesés szélén táncol Tállai Flinstone Frédi András (képünkön középen) szívszerelme, a mezőkövesdi fociklub, a tavalyi év azonban meglepően jól alakult gazdasági szempontból. Megtalálták maguknak a hirdetők a NAV-elnökhöz köthető mezőkövesdi csapatot,de még az önkormányzat sem sajnálta tőlük a pénzt.

Kiemelkedő évet zárt tavaly a Mezőkövesd Zsóry FC, mely jelenleg az NBI-es tabella 10. helyét foglalja el 36 pontjának köszönhetően. A 12 csapatos NBI-ben ez azonban még könnyen kiesést is jelenthet a gárdának. Pedig tavaly anyagi téren szárnyra kaptak. Egy év alatt ugyanis közel a triplájára sikerült növelniük az értékesítésből származó árbevételt – legalábbis az mfor.hu szerint.

502 millió forint folyt be a kasszába a 2015-ös 179 millió forint után. A növekedés mértéke 2012-höz képest még elképesztőbb, mivel akkor még mindennek a töredéke, 27 millió került az aranylábú fiúkhoz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!