Simicska egyre nyíltabban fenyegeti Orbánt a Jobbikkal

Megszokhattuk, hogy évek óta a sportesemények VIP-páholyaiban dőlnek el a birodalmi kérdések, emelkednek fel, vagy hullanak ki politikai kedvencek sorsdöntő kérdésekben. De ez eddig főként Orbán udvartartásában volt ismert.

Simicska is bevezetni látszik ezt a hűbérúri jelzésrendszert: lassan tényként kezelhető, hogy a G-nap meghirdetője veszélyes ellenfelet keres Orbán ellen – s nem a baloldalról.

A kézilabda-rajongó Simicska Lajos családja társaságában bukkant fel egy veszprémi mérkőzésen a stadion VIP-páholyában Varga Damm Andrea ügyvéddel, a Jobbik helyi politikusával.

jobbikplakát
Kép: nepszava.hu

Varga korábban már szerepelt választáson a párt színeiben, és már biztos, hogy jövőre is a Jobbik jelöltjeként indul a választásokon. A közös szurkolásra néhány héttel azután került sor, hogy a vállalkozó fia, Simicska Ádám a Jobbik győzelmét jósolta egy interjúban.

Régóta keringenek hírek arról, hogy a milliárdos Simicska Lajos a Jobbik támogatójaként vágna vissza a kormánynak.

Mindezt igazolni látszik, hogy a Jobbik a hétvégén bejelentette, hogy plakátkampányt indítanak a kormány ellen s a hírek szerint Vona Gáborék Simicska Lajos hirdetőcégével, a Publimont Hirdetésszervezővel vagy a Mahir Cityposter Kft.-vel állapodtak meg.

(nyitókép – blikk)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!