Újabb vándorlás a közmédiából a Vajna TV-be: na ki az, aki átigazolt?

Lassan úgy tűnik, hogy a közszolgálati médiának és a TV2-nek tulajdonképpen csak más a címe, egyébként pedig ha egy épületben lennének, jobban járna mindenki, mivel nem kéne annyit költözködni, hanem egyszerűen más szintre telepedne az aktuálisan átigazolt műsorvezető.

A 24.hu úgy tudja, Nika György már pénteken meg is kezdi a munkát a TV2-nél. Bár korábban A Comment.com blognak Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója tagadta, hogy az egykori köztévés Nika György a Tények főszerkesztője lesz, a 24.hu most azt írja, Nika végül a Tények felelős szerkesztőjeként folytatja, és már pénteken meg is kezdi a munkát.

Nika az elmúlt években az állami tévénél dolgozott. Volt hírigazgató, vezette a Panorámát, a Parlamenti Naplót és Az Estét is. 2002-től már dolgozott egy ideig a Tényekben, így neve és arca ismert, tehát azok közé tartozik, akit nem a politikai hovatartozása miatt kerülnek a csatornához, hanem szakmailag egészítik ki azt a stábot, amelynek a fele viszont a másik csoportba tartozik…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!